Партньори
 
Промоции
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 
 

Условия за ползване

Общи условия на "Лива Арт" ЕООД за покупко-продажби чрез

електронен магазин www.livaart.com.

Настоящите общи условия са в сила от 24.06.2012г.и уреждат начина и условията за покупко-продажби през електронния магазин www.livaart.com, който е собственост на "Лива Арт"ЕООД. Тези общи условия представляват договор за покупко-продажба между "Лива Арт" ЕООД и Потребителите.

Потребителят има възможност да закупи предлаганите в www.livaart.com стоки като направи заявка и заплати съответната продажна цена. Потребителят е длъжен преди закупуване на стоките да изрази съгласие с Условията за ползване, с което се счита за обвързан с клаузите и се задължава да ги спазва.

  1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

"Лива Арт"ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския Закон на Република България, със седалище гр.Монтана,  бул"Ал.Стамболийски"23 и ЕИК:202092647.

Материално отговорно лице Лидия Костова -e-mail:livalp@abv.bg, тел.:0885 11 00 48

"Лива Арт"ЕООД е собственик на www.livaart.com (магазин за електронна търговия), който е предназначен за продажба на:

- ръчно изработени картички, сувенири, покани, подаръци, декорации и др.

- хоби материали и инструменти - хартия, картон, пънчове, панделки, и др.

"Потребител" и "Клиент" е всяко физическо или юридическо лице, което е регистрирало клиентски профил в електронния магазин и се е съгласило с настоящите Условия за ползване.

Стоките, обект на продажба са класифицирани в категории по общи и сходни характеристики. Всеки продукт е описан и е посочена продажна цена.

Ръчно изработените продукти във www.livaart.com са запазени със Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на "Лива Арт"ЕООД. Използването им без посочване на източника и разрешение на "Лива Арт" е незаконно.

Потребителят се съгласява да предоставя вярна и актуална информация в регистрационната форма. "Лива Арт" ЕООД си запазва правото да прекрати или откаже достъп до услугите на www.livaart.com на потребители, които предоставят невярна информация.

2. ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТОКИТЕ

Всеки артикул се описва с основните си характеристики, изображения и продажна цена.  "Лива Арт" ЕООД  не носи отговорност в случай, че посочената от производителя информация за характеристиките на стоката е невярна или неточна.  "Лива Арт" ЕООД  не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените продукти, дължащи се на спецификите в екраните на компютрите.  "Лива Арт" ЕООД  си запазва правото да извършва промени в публикуваните продукти, цени и услуги.

3.РЕГИСТРАЦИЯ

За да пазарува в електронния магазин Потребителят трябва да се регистрира като попълни регистрационната форма и изрази съгласието си с Условията за ползване. Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своята парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трети лица чрез използването й.

Потребителят има право да избере стоките и количествата им, начинът и сроковете за доставка, както и заплащането според вариантите на www.livaart.com.

4.ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните данни, които потребителите предоставят на www.livaart.com при регистрацията ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки. "Лива Арт"ЕООД гарантира, че данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от горепосочените.

5. ДОСТАВКА НА СТОКИ

Поръчаната стока се доставя на Потребителя, съгласно избрания от него начин, посочен при осъществяване на заявката за покупка.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и начина на транспортиране.

Срок за доставка: До 3 работни дни. При поръчка за ръчна изработка на изделие което е извън каталога или не е налично в момента, сроковете се договарят допълнително.

Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Пратките се доставят от Еконт Експрес според предпочитанията на Потребителя.

- като пощенска пратка - пратката се получава задължително в офис на Еконт

- като куриерска пратка

Пощенската пратка е значително по-ефтина.

За поръчки над 100лева доставката е безплатна!

Доставки се извършват само на територията на РБългария.

6.МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж

Дължимата сума се заплаща на куриера при доставката.

-По банков път

Дължимата сума се преважда по предоставената банкова сметка на "Лива Арт"ЕООД, като в основанието за плащане се посочва номера на поръчката. Поръчката се изпълнява след постъпването на дължимата сума по сметката на "Лива Арт"ЕООД.

7.СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА

Стойността на поръчката се формира като сбор от цените на поръчаните продуктии. В случай, че доставката не е безплатна към получената сума се добавя и стойността на доставката и наложения платеж(ако не е платено по банков път). Всички цени са крайни, в български лева и не подлежат на промяна от момента на подаване на поръчката до нейното финализиране(плащане).

8.ОТМЯНА НА ПОРЪЧКИ

"Лива Арт"ЕООД може да отмени направена поръчка чрез www.livaart.com в случяй, че :

- поръчаните артикули на се налични

- възникнала техническа грешка

- некоректно или непълно подадена информация от Потребителя в регистрационната форма

При настъпване на някое от горепосочените обстоятелства Потребителят се уведомява по e-mail или телефон ( посочени в регистрационната форма).

Рекламации на закупени стоки могат да бъдат направени в 7 (седем) дневен срок, считано от датата на получаване.

Съгласно ЗЗП стоката, получена от потребителя може да бъде върната в срок от 7(седем) работни дни, считано от датата на получаването й. В случай, че потребителят се откаже от закупенната стока, той следва да изпрати писмено заявление до www.livaart.com и да върне стоката с ненарушена цялост, напълно окомплектована с всички съпътстващи я документи, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, като разходите за доставка са за сметка на потребителя. Изявлението за отказ следва да бъде изпратено на адрес: гр.Монтана3400, ул.Хан Аспарух №30 или на e-mail: livaart@abv.bg.

"Лива Арт" се задължава да възстанови на потребителя заплатената от него стойност(без разходите за доставка) не по-късно от 10 дни, считано от датата на която потребителят е упражнил правото си на отказ.

 

Условията за ползване могат да бъдат променяни по всяко време от "Лива Арт" ЕООД, като  същото се задължава да уведоми потребителите чрз сайта за настъпилите изменения.